Wednesday, August 26, 2015

InstaShop : khairunna__style



Attention to all my girls (and some boys). Kalau mencari sejenis tudung yang selesa lagi cantik dan menawan. Boleh lah tengok2 sini @khairunna__style. Material crepe ( siapa buat lawak durian crepe akan diblock) dia sangat ringan dan mudah dibentuk dan sesuai lah untuk gadis2 berhijab diluar sana yang suka pakai hijab berbagai bentuk. Lagi satu, material jenis ni juga tak perlu digosok, maka gadis urban yang busy dengan kehidupan dikota tu boleh lah beli. Gadis desa yang yang nak jimat masa kalau2 ada orang kaya masuk meminang pun tak perlu tergopoh gapah nak beli steam Q iron kat goshop tu sebab nak gosok tudung. Beli je tudung tanpa perlu digosok ni. Plus,kalau tak nak pakai kat kepala tak apa, boleh ikat kat leher, ikat kat handbag and kalau hebat DIY, buat laa cardigan (cadangan penggunaan). Kalau nak hebat lagi, beli banyak2 pastu buat baju kurung. Corak2 dah lah cantik kan. Okay cerita banyak tak nak. Sila lah pergi ke. @khairunna__style dan selamat membeli belah. #InstashopMalaysia #TudungCrepe


P/S: 

Hello beloved readers. So this time I'm helping my sister in starting out her online shop. So kindly visit khairunna__style to take a look at some of the scarfs currently on sale. The insta handle is khairunna (double underscore __) style.

 

No comments: